Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…

Droši vien ikvienam no mums patīk baudīt labu ēdienu, bet ēst restorānos ir īpaša priekšrocība — nav nepieciešams ilgi stāvēt pie plīts un pēc ēšanas mazgāt traukus. Diemžēl ne visi var atļauties apmeklēt restorānus tik bieži, cik gribētos.

Ja jau esat izlēmuši iegriezties dārgā restorānā un pavadīt neaizmirstamu vakaru, gribētos, lai visi priekšmeti būtu augstākajā līmenī.

Šodien ir daudz dažādu restorānu, kuri cenšas piesaistīt klientus, bet ne visos no tiem jūs tiksiet labi apkalpoti, baudīsiet gardu ēdienu un izbaudīsiet patīkamu atmosfēru.

Kā noteikt starp daudziem restorāniem, kuru izvēle varētu izrādīties neveiksmīga, tādējādi ietaupot naudu un novēršot negatīvu pieredzi?

Slikta restorāna pazīmes

1. Maz apmeklētāju

Ja restorāns ir gandrīz tukšs, tas varētu norādīt uz augstām cenām vai ēdieniem, kas nav īpaši garšīgi, jo parasti labi restorāni ir ļoti populāri un vienmēr piepildīti ar apmeklētājiem.

2. Aromāts

Restorānam vajadzētu smaržot pēc svaiguma un nekādiem citiem aromātiem, ne no virtuves, ne no tikko notīrīta galda. Ja jūs sajūtat virtuvē gatavoto ēdienu smaržu, tas var būt pazīme, ka virtuvē ir slikti tvaika nosūcēji.

3. Pārāk plaša ēdienkarte

Labā restorānā vienmēr būs savs ēdienu piedāvājums, koncentrējoties uz savu virzienu un attīstot savas gatavošanas prasmes.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment